Hvorfor desember kan vise seg å være en avgjørende måned for Bitcoin

November er bare stengt, og desember kan være den høyeste volummåneden for Bitcoin. Etter å ha brutt alle psykologiske og tekniske prisbarrierer, handler Bitcoin nå over $ 18700-nivået. Da prisen krysset forrige ATH og traff en ny ATH, var handelsvolumet på topp på børsene. November avsluttet med et smell som den tredje høyeste volummåneden noensinne. Omtrent 270 milliarder dollar så langt. Den største måneden noensinne var i januar 2018 med ~ 308 milliarder dollar. Hvis trenden fortsetter, kan desember være volumet helt for Bitcoin.

Spot exchange-volumet er konstant over $ 100 milliarder dollar de siste 4 månedene, og et tillegg på nesten $ 30 milliarder i markedsverdi tok markedsverdien til en ny ATH. En viktig utvikling som tar oss $ 530 millioner nærmere dette, er Guggenheims interesse for å investere gjennom Bitcoin Up. Institusjonelle investorer har ikke begynt å trekke seg fra børsene ennå, og til tross for økningen i likviditet genereres det tilstrekkelig etterspørsel. Gråtoner har fortsatt systematisk kjøp, de har lagt til flere andre kryptovalutaer – altcoins, basert på markedsverdi i porteføljen.

CT-påvirkere og Gemini Exchange-grunnleggerne Winklevoss tvillinger i et nylig intervju hevdet at de er positive til at gullflippingen vil skje, BTCs markedsverdi vil overstige gullpris og prisen vil slå $ 500000. Videre, når de ble spurt om hva de har gjort de siste 8 månedene, sa de at de har vært HODLing. Å kjøpe over $ 18000 er et godt kjøp ifølge @TylerWinklevoss.

Prisen har krysset $ 18 000 flere ganger og opprettholdt på det nivået, i motsetning til 80% fall i prisen innen få timer. Den krysset forrige ATH på de fleste børser og traff en ny ATH over $ 19800. Prisen er nå på vei til $ 20000, men likviditeten på spotbørser må absorberes av etterspørselen. Det ville sikre en lang og vedvarende prisoppgang.

Dette var et betydelig gjennombrudd for samfunnet, og det er mer i fortellingen foreslått av Maxis. Tallene støtter disse påstandene, og i motsetning til hva papirboken leser „P2P digital electronic cash system“, i tider med inflasjon, fiat-svekkelse og bankkrise, kan den nåværende fasen av „value store“ snart erstattes av den tidligere.